AMPA

L’Associació de Mares i Pares (AMPA), de l’Escola Estel de Molins de Rei, la formem totes les mares i pares que tenim als nostres fills i filles matriculats al centre.

Correu electrònic: ampa@ampaestelmolins.cat o bé ampa.escolaestel@gmail.com

COM FUNCIONEM:

L’AMPA està representada per una Junta Directiva (aquest curs formada per 7-10 membres) sempre viva i canviant, formada per mares i pares voluntaris que assumeixen un compromís actiu amb l’Escola. Per tal d’assegurar la rotació, els membres de la Junta Directiva hi estan uns tres anys. Les reunions de la Junta són un cop al mes i a més a més dels membres de la Junta hi poden assistir tots els socis que ho vulguin. En aquestes reunions s’aborden les qüestions per gestionar tota l’activitat de l’AMPA.

El màxim òrgan de l’AMPA és l’Assemblea General de mares i pares, que es tracta d’una reunió general de socis convocada una vegada ja ha començat el curs. En la reunió s’informa de l’estat de comptes, de les diferents activitats a realitzar durant el curs, s’aprova el nou pressupost, i és constitueix la nova junta. Al ser la reunió en la que assisteixen totes les mares i pares, és un moment també per poder parlar de les diferents inquietuds que ens preocupen.

Els socis de l’AMPA estem representats a l’Escola, al Consell Escolar del Centre i al Consell Escolar Municipal.

Durant l’últim curs també s’han creat diverses comissions que porten a terme diferents tasques:

  • Comissió de bricolatge
  • Comissió de festes i Carnestoltes
  • Comissió Assemblea Groga

L’AMPA també disposa d’una Borsa de Voluntaris que inclou aquelles mares o pares que s’ofereixen, o són requerits, per col·laborar esporàdicament en alguna activitat que precisa un esforç o coneixement complementari, i amb col·laboradors diversos… I esperem poder ampliar la llista a d’altres propostes. Volem una AMPA oberta i participativa per a totes les famílies.

QUÈ FEM:

L’AMPA gestiona una sèrie de serveis i actuacions. El principal servei de gestió és el Menjador, del qual en fan ús diari una mitja de 160 alumnes (7/8 de cada 10) i inclou tant els serveis de menjars com la gestió del temps del migdia. Altres serveis són l’Acollida al matí i les Activitats Extraescolars.

Cada any fixem unes actuacions prioritàries a realitzar amb l’escola per ajudar o recolzar activitats i propostes que puguin sorgir del claustre, equip directiu o de pares i mares de l’escola. Aquestes són les activitats principals:

  • Cada gener arriben els Reis gràcies a la quota de l’AMPA que serveix per comprar material educatiu per les aules, pissarres electròniques, colors, compassos, boles del món….
  • Facilitar a les famílies la compra dels llibres de text a la mateixa escola, amb un descompte per els socis.
  • Comprar llibres per a la biblioteca de l‘escola (Sant Jordi).
  • Gestionar el servei extraescolar de piscina, al migdia, dirigit als alumnes des de 3r a 6è. Gestionar la resta d’extraescolars que es realitzen a l’escola: esports, dansa, robòtica, anglès…
  • Col·laborar en la reposició/socialització dels llibres de text col·lectius.
  • Organitzar una jornada de “bricolatge” a l’escola conjuntament amb l’escola, on intentem suplir algunes deficiències.
Quota

Per a ser soci de l’AMPA, només cal tenir matriculats a l’Escola els vostres fills/es i pagar una quota anual de 44,00 €. Ser soci de l’AMPA dóna dret a utilitzar tots serveis que s’ofereixen des de l’AMPA.

Cal omplir la butlleta d’INSCRIPCIÓ SOCIS AMPA només en el cas d’alumnes nous a l’escola ( encara que siguin germans) i en cas de canvi de dades personals o bancàries.

Insistim en la importància de fer-se soci de l’AMPA, doncs tots els nens de l’escola es beneficien del material comprat per l’AMPA. A partir d’aquest curs és imprescindible ser socis de l’AMPA per poder fer ús del servei de menjador i de les extraescolars.

Junta

Aquestes són les mares i pares que formen part de la junta:

Presidenta: Marina Raventós Galceran

Tresoreria: Arantxa Salaverría

Secretària: Adela Calvo

Menjador: Mari Jiménez

Extraescolars: Noemí Fontdevila

Pàgina web: Ana García

Comissions

Bricolatge: Alonso Casanova

Carnestoltes: Teia Vives

 

Anuncis