AMPA

Informació

L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) és una associació sense ànim de lucre i la formem totes les mares i els pares que tenim als nostres fills i filles matriculats a l’Escola Estel. El principal objectiu és estar involucrats en  el projecte educatiu de l’Escola. Contribuïm tant en aquells aspectes que l’Administració Pública no cobreix, com en el servei de menjador, com en les demandes i propostes de les famílies, per exemple el servei d’acollida al matí, les extraescolars, etc… L’AMPA té un contacte continuat i directe amb l’escola per donar un cop de mà en el que calgui! A més a més, l’AMPA forma part del Consell Escolar.

L’associació està representada per una Junta Directiva sempre viva i canviant, formada per mares i pares voluntaris que assumeixen un compromís actiu amb l’Escola. Per tal d’assegurar la rotació, els membres de la Junta Directiva només poden estar-hi durant tres anys. Les reunions de la Junta són un cop cada tres setmanes, a les 21h del vespre. A més dels membres de la Junta hi poden assistir tots els socis que vulguin. En aquestes reunions s’aborden les qüestions per gestionar tota l’activitat de l’AMPA.

El màxim òrgan de l’AMPA és l’assemblea general de mares i pares, que es tracta d’una reunió general de socis convocada una vegada ja ha començat el curs. A la reunió s’informa de l’estat de comptes, de les diferents activitats a realitzar durant el curs, s’aprova el nou pressupost, i és constitueix la nova junta. Al ser la reunió en la que assisteixen totes les mares i pares, és un moment també per poder parlar de les diferents inquietuts que ens preocupen.

Dins de l’AMPA hi ha comissions que porten temes específics com ara la revista, les festes, el bricolatge, … Les comissions estan formades per pares i mares que es dediquen a preparar i ajudar en temes específics de cada comissió.

L’AMPA també disposa d’una borsa de voluntaris que inclou aquelles mares o pares que s’ofereixen, o són requerits, per col·laborar esporàdicament en alguna activitat que precisa un esforç o coneixement complementari.

Col·laborar amb l’AMPA és tenir l’oportunitat de participar en la vida de l’escola, col·laborar està a l’abast de tothom ja que la implicació la fixa cadascú. Si teniu matriculats els vostres fills/es a l’Escola Estel, ens agradaria comptar amb vosaltres.

Quota

Per a ser soci de l’AMPA, només cal tenir matriculats a l’Escola els vostres fills/es i pagar una quota anual de 44,00 €. Ser soci de l’AMPA dóna dret a utilitzar tots serveis que s’ofereixen des de l’AMPA.

 

Junta

Aquestes són les mares i pares que formen part de la junta:

Presidenta: Marina Raventós Galceran

Tresoreria: Arantxa Salaverría

Secretària: Adela Calvo

Menjador: Vanessa Batista i Margarida Lozano

Extraescolars: Ana García

Vocal: Mari Jiménez, Noemí Fontdevila

Pàgina web: Ana García

Comissions

Bricolatge: Alonso Casanova

Carnestoltes: Teia Vives

Revista El llapis:

 

Anuncis