Gestió

A través d’aquest formulari podeu sol·licitar l’alta a la nostra associació/serveis o bé actualitzar les vostres dades de contacte. Per tal de començar les extraescolars la setmana del 18 de setembre, us preguem que feu les inscripcions del 12 al 30 de juny.

 

Dades Personals

Les extraescolars de “Escola Esportiva” i “Ritmes” són ofertes pels Serveis Municipals esportius. Per tant, us recordem que per participar a aquestes activitats, les inscripcions s’han de fer al Poliesportiu municipal. 

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de Dades, els informem que les dades que ens facilita en aquest formulari es tractaran amb estricta confidencialitat i passaran a formar part d’un fitxer titularitat de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Estel qui les farà servir, únicament per a la finalitat per la qual s’han obtingut, tasques administratives i de comunicació.
En qualsevol moment, vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i, si escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit acompanyat de còpia de document oficial que l’identifiqui dirigit a Carrer Sant Joan, 23, 08750 de Molins de Rei (Barcelona) o a través del nostre correu electrònic ampa@ampaestelmolins.cat.
He llegit i entès l’anterior, ho accepto i consento el tractament que se m’ha notificat.

Com acabeu de llegir, per la llei de protecció de dades, no podem passar les vos tres dades a les empreses que ens ofereixen els diferents serveis. Per tant, a mida que anem rebent les vostres inscripcions, us enviarem els fulls d’inscripcions particulars de cada empresa, per tal que els hi pogueu facilitar les vostres dades. Qualsevol dubte que tingueu, no dubteu en fer-nos-la saber: ampa@ampaestelmolins.cat

 

 

Inscripcio_Acollida_17-18 Estel

Full inscripcio_Menjador Estel

 

 

 

 

 

Anuncis