Menjador

Per qualsevol incidència, falta d’assistència o dubte us podeu adreçar a la Miriam. Posem a la vostra disposició un telèfon i una direcció de contacte:

Telèfon: 655 93 44 59

Adreça: menjadorescolaestel@gmail.com

Us preguem que poseu en còpia a l’Ampa. ampa@ampaestelmolins.cat

 • L’horari d’atenció: de 9:00h a 9:45h.
 • Per concertar una entrevista s’haurà de trucar de 9:00h a 9:45.

Inscripció menjador 2018

Equip de monitors

La coordinadora del menjador és Miriam.

Aquí estan els monitors del menjador, dividits per curs:

P3: Laura

P4: Anna Ma Esteban

P5:

Suport Infantil: Reyes

1er: Verónica Díaz

2n: Montse Aguado

3er: Marc Coll

4rt: Rocío Morilla

5é: Júlia Garcia

6é: Montse Pagès

Cuina: Juan Tomás i Lola Linares

Sobre Ziga-Zaga

És l’empresa que proporciona el servei de menjador de l’Estel. Inclou el servei de cuina i el monitoratge del migdia.

Ziga-Zaga és una entitat d’iniciativa educativa i social que porta a terme diferents projectes d’atenció a les persones. La seva activitat principal és oferir servei de menjador, acollida i extraescolars als diferents centres educatius.
Ziga-Zaga ofereix una selecció i elaboració de menús que garanteix, a més de la necessària aportació de nutrients, una educació alimentària, per la higiene i la salut dels infants. Els seus menús, aprovats per a professionals de la nutrició, s’ajusten a la necessitat de l’etapa i altres particularitats que es puguin donar per motiu de salut i/o cultura. Els productes amb els que es treballa són productes ecològics i de proximitat.

Modalitat menjador

El servei de menjador pot ser fix o esporàdic.

  • Fix 5 dies: dilluns a divendres durant tot el mes.
  • Fix 2-4 dies: uns dies a la setmana (de 2 a 4 dies). Aquests dies sempre han de ser els mateixos (si es queda algun altre dia més de forma puntual es considerarà com esporàdic)
  • Esporàdic.

Entre juny i setembre cal entregar la butlleta corresponent a INSCRIPCIÓ MENJADOR, per tal de saber els dies que cada alumne farà ús del servei de menjador. Cal omplir també la butlleta d’inscripció de Ziga-zaga, que podeu trobar a la web de l’AMPA, només en el cas d’alumnes nous a l’escola  (encara que siguin germans) i en cas de canvi de dades personals o bancàries. La resta d’alumnes recordeu que el curs 2017-18 ja van fer aquesta inscripció prorrogable automàticament durant tota l’escolaritat.

Quotes i cobrament

El servei fix de menjador el cobrarà directament l’empresa que la gestiona: ZIGA ZAGA.

El cobrament d’aquest servei es farà efectiu per domiciliació bancària a partir del dia 5  de cada mes en curs.

 • En cas d’absència justificada es retornarà a les famílies l’import corresponent al cost del menjar (2,10 €) sempre que s’hagi avisat l’escola al matí (abans de les 9:30). Podeu avisar via correu electrònic o telefònicament.
 • Si els usuaris no tenen al dia els pagaments, ZIGA ZAGA es reserva el dret d’admissió dels usuaris al servei.
 • Les altes i les baixes s’han d’avisar abans del dia 28 del mes anterior. També es pot donar de baixa a mig mes avisant amb una antelació d’una setmana i es retornarà el 50% de l’import.  Per donar de baixa un/a nen/a caldrà enviar un e-mail a menjadorescolaestel@gmail.com
 • Preus per al curs 2018-2019:
Menjador fixe (dilluns a divendres) 6,20 euros/dia +  0,08 manteniment *
Menjador fixe (2 a 4 dies per setmana) 6,40 euros/dia +  0,08 manteniment *
Menjador esporàdic 6,70 euros/dia +  0,08 manteniment *

*El manteniment es cobrarà de forma anual per l’AMPA el mes de juny.

*Pels no socis de l’AMPA el cost del manteniment de menjador serà de 0,17 euros/dia. És necessari facilitar les dades bancàries a l’AMPA per tal de poder fer el cobrament o fer-lo en efectiu.

Normativa pel servei de menjador

Els menús s’enviaran mensualment a les famílies. També es poden consultar a la web de l’AMPA, a la pàgina principal o a la pestanya de Menú

 • Els nens i nenes que fan ús diàriament del servei de menjador hauran de portar un justificant si un dia no es queden a dinar a l’escola.
 • Cal també que, si els vostres fills/es es queden a dinar un dia esporàdic, o bé es queden habitualment i un dia no ho fan,  ho comuniqueu per escrit al tutor.
 • Si algun/a alumne/a ha de fer règim per indisposició, cal avisar al matí, per escrit al tutor, per què se li pugui fer un menjar especial.
 • El menjador es considera un espai educatiu, per tant és important que si algun dia hi ha algun aliment que no agradi als vostres fills/es seria adequat que no demanéssiu règim perquè se li fes canvi d’alimentació, ja que s’han d’acostumar a menjar de tot.
 • En cas que hi hagi intolerància a certs aliments o per una altra causa de salut caldrà dur un certificat mèdic a principi de curs (s’ha de renovar el certificat cada curs).
 • Els alumnes que fan per primera vegada la inscripció a Menjador han d’entregar una fotocòpia de la targeta sanitària i carnet de vacunacions a la coordinadora de menjador.
 • Recordeu que per poder administrar medicaments cal seguir la normativa escolar.
 • Els dies de sortides, l’escola farà el menjar dels nens i nenes que es queden habitualment a dinar. És indispensable que aquells alumnes que NO vulguin fer ús del servei de pícnic els dies de sortida omplin la butlleta  RENÚNCIA PÍCNIC a començament de curs, i això serà vàlid per tot el curs escolar. A mitjans de curs no es podrà renunciar del servei de pícnic. No es descomptarà el dinar d’aquests dies, atès que l’escola continua mantenint el servei. Qui no hagi avisat omplint la butlleta corresponent, i porti el menjar de casa el dia de sortida, s’emportarà el pícnic que s’ha fet des de la cuina perquè considerem que en cap cas s’ha de llençar el menjar.

Material pel menjador

  Educació Infantil:
 • Han de portar 5 pitets dins d’una bossa de roba cada dilluns.  Cada dia s’emportaran el pitet i el divendres s’emportaran l’últim dins la bossa. Cal que tot estigui marcat amb el nom.
 • Els alumnes de P3 i P4 fan migdiada. Cada infant haurà de portar un llençol amb gomes elàstiques per a les gandules (mida aproximada 60×120 cm).  Per qui ho necessiti, el dia de la venda de llibres a l’escola també podrà comprar aquest llençol.
 • Els alumnes de P5 hauran de portar dos tovallons (amb beta per penjar i marcat amb el nom) dins d’una bossa de roba com les de berenar. Cada divendres els alumnes s’enduran la bossa amb els tovallons per a poder-los rentar i tornar-los a portar el dilluns següent. També hauran de portar un necesser amb el raspall i la pasta de dents. És recomanable portar un necesser reixat o transpirable. El necesser es donarà cada quinze dies als alumnes per a que es pugui reposar i netejar.
Educació primària ha de portar
 • Dos tovallons (amb beta per penjar i marcat amb el nom) dins d’una bossa de roba com les de berenar. Cada divendres els alumnes s’enduran la bossa amb els tovallons per a poder-los netejar i tornar-ho a portar el dilluns següent.
 • Necesser amb el raspall i la pasta de dents. És recomanable portar un necesser reixat o transpirable. El necesser es donarà cada quinze dies als alumnes per a que es pugui reposar i netejar.

 

 

 

 

 

Anuncis